De Gemiva-SVG
Groep

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig - ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. We dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.

foto: www.gemiva-svg.nl


Onze cliënten vinden het belangrijk om hun talent te kunnen gebruiken en bij te dragen aan de samenleving. Binnen onze dagbesteding bieden wij activiteiten die voldoen aan de vraag van onze cliënten. Een groot deel van onze cliënten werken binnen diverse maatschappelijke projecten. Zij doen dienstverlenend werk bij scholen, verenigingen, stichtingen, zorgcentra en bedrijven. Op deze manier halen zij voldoening en trots uit hun werk en zijn op deze manier van waarde voor de maatschappij.

Daarnaast verkopen we producten die gemaakt zijn door cliënten. Doordat de producten ambachtelijk worden vervaardigd, zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit.

We streven er naar om meer maatschappelijke, sociale en dienstverlenende activiteiten op te zetten.
We willen graag onze sociale wijkwinkel ‘WerkSaam’ openen in Poortwijk Oud-Beijerland. Dit is een rustige wijk, waar veel oudere mensen en gezinnen wonen, maar verder geen voorzieningen zijn. Wij richten ons op maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, maar ook participatie en iets kunnen betekenen voor onze wijk. Denk aan het inzamelen voor goede doelen en hergebruik materialen, maar ook voor een kopje koffie en een praatje of het kopen van onze producten. Buiten de winkel richten wij ons bijvoorbeeld op het afval prikken en glas ophalen in de wijk.

Met uw steun kunnen wij onze sociale wijkwinkel voorzien met de materialen die wij nodig hebben, zoals meubels, inzamelboxen maar bijvoorbeeld ook een bolderbar om glas en vuil mee op te halen.

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie " | Copy - Laura Vrij, Capital V