Lodder Events & Sfeermakers Hoeksche Ondernemersheld van september!

Uit de mooie aanmeldingen van de afgelopen periode is door het organisatiecomité wederom een winnaar gekozen: namelijk Natasja Hörnemann en Bas Lodder van Lodder Events & Sfeermakers uit Numansdorp. opnieuw twee ondernemers die zich in coronatijd op positieve manier hebben weten te onderscheiden. Hun evenementenorganisatie viel door de lockdowns met 90 % terug in omzet.

Natasja en Bas zijn echte Bourgondiërs en graag geziene gasten in de Numansdorpse horeca.

Ondanks de lockdowns mochten zij toch nog 2 keer het jeugdvakantieland in Ahoy organiseren, een maatschappelijk evenement voor kinderen die door welke reden dan ook niet kunnen genieten van een welverdiende vakantie. En daar zijn ze heel trots op.


Natasja en Bas zijn echter niet de types om bij de pakken neer te gaan zitten. Integendeel! Omdat Bas vroeger een aantal bloemenwinkels had, was al snel het idee van prachtbloemen.nl geboren. Een landelijk opererende online bloemenbezorgdienst was het mooie resultaat. Maar ook cadeaus zoals chocolade, wijn, bieren en cadeaupakketten kunnen via prachtbloemen worden besteld.


Als vaste partner voor de bezorging werd Hurry Up Parcels ingeschakeld, niet toevallig het bedrijf van zoon Anthony.


Horeca

Natasja en Bas zijn echte Bourgondiërs en graag geziene gasten in de Numansdorpse horeca. Volgens hen kon de lokale horeca nog wel een aanvulling gebruiken. Als ook het gemis van de mogelijkheid om bijvoorbeeld op maandag uit eten te gaan. Toen het pand van restaurant Lust begin 2021 te koop kwam, was de beslissing dan ook snel genomen. Ze gingen dit pand kopen en hun eigen restaurant starten. Het moest een trendy zaak worden en er werd dus grondig verbouwd, waarna op 26 juni de opening volgde.


Na een brainstormsessie werd de kreet “naar Natasja toe” afgekort tot Tast Toe, Bar & Kitchen gekozen. De resultaten zijn, ondanks het ontbreken van horecaervaring, tot nu toe boven verwachting. Het restaurant is 7 dagen per week open.


Ondernemende familie
Jan Rottier van het organisatiecomité van de ondernemersheld prijst met name de ondernemersgeest van de familie Lodder. “Dit zijn ondernemers pur sang. Waar anderen bij de pakken neer gaan zitten, zien zij kansen en pakken die vervolgens met beide handen aan! Ook buiten hun comfortzone. Echt een inspiratie voor andere ondernemers.”


Natasja en Bas zijn vooral blij met de nominatie en het klinkende resultaat van hun nieuwe restaurant. ”Deze extra naamsbekendheid kunnen wij goed gebruiken”.

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 - 2021 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring