Nonstop Printing
Hoeksche Ondernemersheld
van maart!

Met de start van april, zit de zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van maart erop. Het organisatiecomité heeft de afgelopen maand weer mooie aanmeldingen voorbij zien komen en is trots op het creatieve ondernemerschap in deze pittige tijden. Eén ondernemer springt er in het bijzonder uit. Het is Michael van der Zee van Nonstop Printing in Oud-Beijerland. Vanaf de start van de corona-crisis moet Michael direct knokken voor het voortbestaan van zijn bedrijf. Hij schakelt razendsnel en start in no-time twee nieuwe bedrijven op.

Nonstop Printing

“Dat ik uitgeroepen ben tot Hoeksche Ondernemersheld van maart, zie ik als een stimulans voor mijn bedrijf, mijn mensen en mijzelf.”

Frank van den Ouden (rechts) feliciteert Michael van der Zee (midden) en zoon Tim (links) met de titel Hoeksche Ondernemersheld maart. Foto door Heijblom Fotografie.

2020 belooft het beste jaar ooit te worden voor Nonstop Printing, dat al sinds 1990 bestaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in het printen van reclame-uitingen voor grote sportevenementen, (inter)nationale beurzen en congressen. Totdat in maart 2020 de corona-crisis roet in het eten gooit en de omzet terugvalt naar 10%. Michael doet met succes een beroep op de steunmaatregelen van de overheid. Bij de bank krijgt hij echter nul op het request. Gelukkig vindt hij de kracht om in no-time twee nieuwe bedrijven te lanceren in samenwerking met verschillende partners. Allereerst www.dejuisteafstand.nl dat bedrijven corona-preventie producten biedt zoals hygiëneschermen, desinfectie-zuilen, vloerstickers, stoelhoezen en gepersonaliseerde mondkapjes. Binnen vier weken zet Michael dit bedrijf op - inclusief website - en heeft hij zijn eerste klanten zoals de KNVB en SBS. Daarnaast start Michael www.wannahavewallprint.nl op, waar consumenten terecht kunnen voor een mooie en unieke print aan de muur. Met deze nieuwe bedrijven kan Nonstop Printing hopelijk overleven totdat de grote beurzen en evenementen weer van start gaan.

Inspirerend voorbeeld
Frank van den Ouden (voorzitter van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, een van de verenigingen achter de Hoeksche Ondernemersheld) is onder de indruk van wat Michael de afgelopen tijd heeft neergezet: “Er komt veel kracht, lef en creativiteit bij kijken om jezelf als ondernemer in deze tijd opnieuw uit te vinden en twee nieuwe bedrijven uit de grond te stampen. Mooi ook dat hij hiervoor de samenwerking zoekt met partners. Samen sta je sterker. Michael is een inspirerend voorbeeld voor ons allemaal en heeft hiermee de titel Hoeksche Ondernemersheld dik verdiend.”

Michael is best een beetje trots op zijn nieuwe titel. “We kijken terug op een apart jaar. Samen met mijn zoon Tim hebben we alle zeilen moeten bijzetten om als bedrijf te overleven. Dat ik uitgeroepen ben tot Hoeksche Ondernemersheld van maart, zie ik als een stimulans voor mijn bedrijf, mijn mensen en mijzelf.”

Naast Michael heeft het comité nog meer creatief corona-ondernemerschap voorbij zien komen in de andere aanmeldingen van afgelopen maand. De namen van deze ondernemers vind je op de website.

Start zoektocht
Hoeksche Ondernemersheld van het jaar!

Met de bekendmaking van de Hoeksche Ondernemersheld van september, gaan we in oktober op zoek naar een nieuwe held. Dat is overigens de laatste maandheld die we gaan kiezen.

Daarna gaan via een publieksverkiezing de Hoeksche Ondernemersheld 2021 kiezen. Ben jij of ken jij een Hoeksche ondernemer – een gevestigde ondernemer, een starter, een retailer/winkelier of een sociaal ondernemer – die zich in deze tijd op een positieve manier weet te onderscheiden en hiermee een bron van inspiratie is voor anderen? Laat het uiterlijk 20 oktober weten met een korte toelichting via ondernemersgalahw.nl/hoeksche-ondernemersheld. Begin november wordt er een nieuwe Hoeksche Ondernemersheld bekend gemaakt.

Over de Hoeksche Ondernemersheld
De Hoeksche Ondernemersheld is een initiatief van de vier ondernemersverenigingen achter het Ondernemersgala Hoeksche Waard – de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Startersnetwerk Hoeksche Waard, Detailhandelsraad Hoeksche Waard en De Maatschappij, departement Hoeksche Waard - om het ondernemerschap op ons eiland een podium te geven en een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden. Ook levert het een bijdrage aan #kooplokaal.

Voor meer informatie/niet voor publicatie
Pim Verhage: +31 (0) 6 53110938 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de bekendmaking van Mingle the Single als Hoeksche Ondernemersheld van oktober, gaan we direct op zoek naar de jaarwinnaar.

Via een publieksstemming kan gestemd worden op één van de maandwinnaars. De publieksstemmen, gecombineerd met het juryoordeel, bepalen wie de Hoeksche Ondernemersheld 2021 wordt. De winnaar wordt op 8 december a.s. op de eindejaarsbijeenkomst van OHW en StartSmartHW bekendgemaakt.

Over de Hoeksche Ondernemersheld
De Hoeksche Ondernemersheld is een initiatief van de vier ondernemersverenigingen achter het Ondernemersgala Hoeksche Waard – de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), StartSmart Hoeksche Waard, Detailhandelsraad Hoeksche Waard en De Maatschappij, departement Hoeksche Waard - om het ondernemerschap op ons eiland een podium te geven en een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden. Ook levert het een bijdrage aan #kooplokaal.

Voor meer informatie/niet voor publicatie
Pim Verhage: +31 (0) 6 53110938 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 - 2022 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring